Ruokapalvelujen elämyksellisyys

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: KI15BRPT004
Taso: AMK
Laajuus: 3.0 op
Vastuuopettaja: Nuotio, Liisa
Opettajatiimi: Pitkäkoski, Tuija
Opetuskieli: Suomi

Opinnon toteutukset, suunniteltu opiskeluvuosi ja lukukausi

Opetussuunnitelma  Lukukausi  Laajuus  Kauden alkupvm.  Kauden loppupvm.
PALVELUJ-2013   1-K   3.0   2014-01-02   2014-07-31  

Osaamistavoitteet

Opiskelija perehtyy matkailuun toimialana ja sen ominaispiirteisiin sekä matkailuun elinkeinona. Opiskelija oppii elämyksellisyyden ja vieraanvaraisuuden keskeisen merkityksen ruoka- ja matkailuelinkeinon laatutekijänä. Opiskelija ymmärtää mistä elämyksellisyys syntyy ja mikä on asiakaspalvelun asema elämyksessä. Opiskelija osaa kohdata asiakkaan ja hallitsee asiakaspalvelun perusasiat.

Opiskelijan työmäärä

Ilmoitetaan opintojakson alussa.

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

Edeltäviä opintoja ei tarvita.

Sisältö

- matkailu toimialana ja elinkeinona
- ruokapalvelun esteettisyys ja elämyksellisyys
- ruoka osana matkailupalvelua
- asiakaspalvelun perusteet

Opiskelumateriaali

Palvelukulttuuriin liittyvä kirjallisuus. Täsmennetään opintojakson alussa.

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Luennot, harjoitustyöt

Arviointikriteerit

Ilmoitetaan opintojakson alussa.

Arviointimenetelmät

Harjoitustyöt ja tentti

Takaisin