Ruokapalvelujen elämyksellisyys
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
Koodi: | KI15BRPT004 |
Taso: | AMK |
Laajuus: | 3.0 op |
Vastuuopettaja: | Nuotio, Liisa |
---|
Opettajatiimi: | Pitkäkoski, Tuija |
Opetuskieli: | Suomi |
Opinnon toteutukset, suunniteltu opiskeluvuosi ja lukukausi
Opetussuunnitelma   | Lukukausi   | Laajuus   | Kauden alkupvm.   | Kauden loppupvm. |
PALVELUJ-2013   |
1-K   |
3.0   |
2014-01-02   |
2014-07-31   |
Osaamistavoitteet
Opiskelija perehtyy matkailuun toimialana ja sen ominaispiirteisiin sekä matkailuun elinkeinona. Opiskelija oppii elämyksellisyyden ja vieraanvaraisuuden keskeisen merkityksen ruoka- ja matkailuelinkeinon laatutekijänä. Opiskelija ymmärtää mistä elämyksellisyys syntyy ja mikä on asiakaspalvelun asema elämyksessä. Opiskelija osaa kohdata asiakkaan ja hallitsee asiakaspalvelun perusasiat.
Opiskelijan työmäärä
Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot
Edeltäviä opintoja ei tarvita.
Sisältö
- matkailu toimialana ja elinkeinona
- ruokapalvelun esteettisyys ja elämyksellisyys
- ruoka osana matkailupalvelua
- asiakaspalvelun perusteet
Opiskelumateriaali
Palvelukulttuuriin liittyvä kirjallisuus. Täsmennetään opintojakson alussa.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot, harjoitustyöt
Arviointikriteerit
Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Arviointimenetelmät
Harjoitustyöt ja tentti
Takaisin