Tuotannonohjaus ammattikeittiössä
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
Koodi: | KA15B20 |
Tyyppi: | Pakollinen |
---|
Taso: | AMK |
Laajuus: | 2.0 op |
Vastuuopettaja: | Ojala, Elina (Lehtori) |
---|
Opettajatiimi: | Juurakko, Paula |
Opetuskieli: | Suomi |
Opinnon toteutukset, suunniteltu opiskeluvuosi ja lukukausi
Opetussuunnitelma   | Lukukausi   | Laajuus   | Kauden alkupvm.   | Kauden loppupvm. |
PALVELUJ-2015   |
2-S   |
2.0   |
2016-08-01   |
2016-12-31   |
PALVELUJ-2016   |
2-S   |
2.0   |
2017-08-01   |
2017-12-31   |
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa käyttää alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelujen suunnittelussa ja johtamisessa sekä arvioida järjestelmän käytettävyyttä. Opiskelija osaa ottaa ruokapalvelujen suunnittelussa huomioon ruokalistojen ekologisuuden, taloudellisuuden ja ravitsemuksellisuuden.
Opiskelijan työmäärä
- opiskelijan kokonaistyömäärä 54 h
Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot
- Ruokapalvelujen tuottaminen
Sisältö
- Jamix-ruoka, reseptiohjelma
Opiskelumateriaali
- Opettajan jakama materiaali
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
- Luennot, oppimistehtävät
Arviointikriteerit
Hyväksytty – Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kontaktiopetukseen ja suorittanut oppimistehtävät hyväksytysti.
Arviointimenetelmät
- Aktiivinen osallistuminen, kirjalliset tehtävät, oppimistehtävä
Takaisin