Tuotannonohjaus ammattikeittiössä

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: KA15B20
Tyyppi: Pakollinen
Taso: AMK
Laajuus: 2.0 op
Vastuuopettaja: Ojala, Elina (Lehtori)
Opettajatiimi: Juurakko, Paula
Opetuskieli: Suomi

Opinnon toteutukset, suunniteltu opiskeluvuosi ja lukukausi

Opetussuunnitelma  Lukukausi  Laajuus  Kauden alkupvm.  Kauden loppupvm.
PALVELUJ-2015   2-S   2.0   2016-08-01   2016-12-31  
PALVELUJ-2016   2-S   2.0   2017-08-01   2017-12-31  

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa käyttää alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelujen suunnittelussa ja johtamisessa sekä arvioida järjestelmän käytettävyyttä. Opiskelija osaa ottaa ruokapalvelujen suunnittelussa huomioon ruokalistojen ekologisuuden, taloudellisuuden ja ravitsemuksellisuuden.

Opiskelijan työmäärä

- opiskelijan kokonaistyömäärä 54 h

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

- Ruokapalvelujen tuottaminen

Sisältö

- Jamix-ruoka, reseptiohjelma

Opiskelumateriaali

- Opettajan jakama materiaali

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

- Luennot, oppimistehtävät

Arviointikriteerit

Hyväksytty – Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kontaktiopetukseen ja suorittanut oppimistehtävät hyväksytysti.

Arviointimenetelmät

- Aktiivinen osallistuminen, kirjalliset tehtävät, oppimistehtävä

Takaisin