FI EN 

 
 
<< Palaa edelliselle sivulle

Uudet ruokatuotantoprosessit, 5 op

Aika


11.09.2017 - 12.11.2017

Ilmoittautumisaika


12.04.2017 - 15.10.2017

Opintojaksototeutuksen koodi


KI15CPROJ13-3001

Tutkinto-ohjelma


Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut

Hinta


50 €

Opetusmuoto


lähiopetus

Opetuskieli


suomi

Opintojakson järjestävä toimipiste


SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki

Sisältö


? Ruokatuotantotavat (cook & hold/serve, cook & chill, cook cold, sous vide ym.) ja laiteteknologia ? Aistittavan, hygieenisen ja ravitsemuksellisen laadun tutkimusmenetelmät ? Energiankulutuksen mittaaminen laite- ja prossesitasolla, tuotantotapojen kustannusvaikutusten arviointimenetelmät

Tavoitteet


Opiskelijaa osaa kehittää ruokatuotantoprosesseja hyödyntäen eri tuotantomenetelmiä ja uusinta teknologiaa sekä ymmärtää tuotantotavan vaikutuksen tuotteen loppulaatuun. Hän osaa arvioida eri tuotantomenetelmien vaikutusta elintarvikkeiden aistittavaan, hygieeniseen ja ravitsemukselliseen laatuun. Hän osaa vertailla ja analysoida tuotantoprosessien energia- ja kustannustehokkuutta laite- ja prosessitasolla, sekä soveltaa tietoa mm. tuotannonsuunnittelussa ja tuotekehitystyössä.



Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)