FI EN 

 
 
<< Palaa edelliselle sivulle

Elämystapahtuma, 5 op

Aika


11.09.2017 - 16.12.2017

Ilmoittautumisaika


12.04.2017 - 26.11.2017

Opintojaksototeutuksen koodi


KI15CPROJ01-3002

Tutkinto-ohjelma


Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut

Hinta


50 €

Opetusmuoto


lähiopetus

Opetuskieli


suomi

Opintojakson järjestävä toimipiste


SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki

Sisältö


? elämyksellinen ruoka
? elämyksellinen tila ja tunnelma
? elämyksellinen asiakaskohtaaminen
? oheisohjelma elämystapahtumassa
? tapahtuman suunnittelu ja organisointi

Tavoitteet


Opiskelija ymmärtää elämyksen syntymisen edellytykset ja sen tuottamiseen liittyvät periaatteet monipuolisesti ja osaa arvioida elämystuotannon laatua asiakkaan kokemuksesta lähtien. Opiskelija osaa muotoilla ruokaelämystapahtuman pyrkimyksenä tavoitteellisesti tuottaa moniaistinen ja mieleenpainuva asiakaskokemus. Opiskelija osaa huomioida palvelukokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa ruokatuotteeseen, tilaan ja tunnelmaan sekä myös asiakkaan kohtaamiseen liittyvät näkökohdat sekä osaa johtaa kokonaisuutta.

Opetusmenetelmät


Luennot, harjoitustyöt.

Opiskelijan työmäärä


5 op - 135 tuntia.

Edellytetty aiempi osaaminen


Edeltäviä opintoja ei tarvita.



Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)