FI EN 

 
 
<< Palaa edelliselle sivulle

Liiketoimintaosaamisen perusteet, 2 op

Aika


06.11.2017 - 13.01.2018

Ilmoittautumisaika


28.04.2017 - 24.12.2017

Opintojaksototeutuksen koodi


YPO2B2-3016

Tutkinto-ohjelma


Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Hinta


20 €

Opetusmuoto


verkko- ja lähiopetus

Opetuskieli


suomi

Opintojakson järjestävä toimipiste


SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki

Sisältö


- liikeidea, sen sisältö ja käyttötarkoitukset - liiketoiminnan peruskustannukset - markkinointi - yhtiö-, sopimus- ja kauppaoikeuden perusteita - innovointi - tavara- ja palvelutuotannon logistiikka - tuotekehitys ja tuotteistaminen - johtaminen ja henkilöstöhallinto - eettisyys, kestävä kehitys - kilpailutus ja hankintatoimi - rahoitusmuodot ja ?lähteet - liiketoimintasuunnitelman laadinnan perusteet

Tavoitteet


Opiskelija osaa - määritellä liiketoiminnan peruskäsitteet, erityyppisiä ja eri toimialojen liiketoimintatapoja, -konsepteja ja toiminta- ja ansaintamalleja - analysoida uuden liiketoiminnan luomisen ja suunnittelun merkitystä ja tarkoitusta - analysoida olemassa olevan liiketoiminnan osien merkitystä ja tarkoitusta - tuottaa ainakin teoreettisen tason liiketoimintasuunnitelman, yksin tai yhdessä ryhmän kanssa - nimeää alkavaa ja kehittyvää yritystoimintaa tukevat keskeiset julkiset ja yksityiset toimijat, rahoitus- ja tiedonlähteet Suomessa.

Opetusmenetelmät


Luennot ja harjoitukset

Opiskelijan työmäärä


54 tuntia: Lähitunteja noin 20 ja loput itsenäistä työskentelyä

Opiskelumateriaali


Osoitetaan opintojakson alussa

Edellytetty aiempi osaaminen


- Edeltävä opinto: SeAMKin yhteinen ?Yritystoiminta ja yrittäjyys?-opintojakso



Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)