FI EN 

 
 
<< Palaa edelliselle sivulle

Valmisruokateknologia, 5 op

Aika


11.09.2017 - 28.10.2017

Ilmoittautumisaika


12.04.2017 - 30.09.2017

Opintojaksototeutuksen koodi


KC03CE60144-3002

Tutkinto-ohjelma


Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Hinta


50 €

Opetusmuoto


lähiopetus

Opetuskieli


suomi

Opintojakson järjestävä toimipiste


SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki

Sisältö


Opintojaksolla perehdytään valmisruokavalmisteiden prosessointiin, turvallisuuden hallintaan ja ravitsemuksellisiin ominaisuuksiin.

Tavoitteet


Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- osaa arvioida valmisruokien prosessointiin, turvallisuuteen ja laadullisiin ominaisuuksiin liittyviä tekijöitä
- osaa kehittää valmisruokaprosesseja.

Opetusmenetelmät


Harjoitukset, ryhmätyöt, luennot ja mahdolliset yritysvierailut

Opiskelijan työmäärä


Työmäärä yhteensä: 135 h
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 50 h
- mistä itsenäistä opiskelua: 85 h

Opiskelumateriaali


Opettajan materiaali.

Edellytetty aiempi osaaminen


Lihateknologia 1



Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)