FI EN 

 
 
<< Palaa edelliselle sivulle

Pakkaustekniikka ja lainsäädäntö, 5 op

Aika


08.01.2018 - 19.05.2018

Ilmoittautumisaika


12.04.2017 - 29.04.2018

Opintojaksototeutuksen koodi


KC03PTLS05-3003

Tutkinto-ohjelma


Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Hinta


50 €

Opetusmuoto


lähiopetus

Opetuskieli


suomi

Opintojakson järjestävä toimipiste


SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki

Sisältö


- pakkaamisen merkitys
- pakkausmateriaalit ja -menetelmät
- pakkausmenetelmän valinta
- syöttö- ja annostelulaitteet
- kuljettimet
- pakkausmerkinnät
- pakkaukset ja ympäristö
- elintarvikealan lainsäädäntö ja ohjeistukset

Tavoitteet


Opintojakson suoritettuaan opiskelija
-osaa vertailla yleisimpiä pakkausmateriaaleja ja pakkaustekniikoita
-osaa soveltaa pakkauksen ja pakkaamisen suunnittelun menetelmiä.
-osaa keskeisimmät kohdat elintarvikelainsäädännöstä, löytää ja osaa soveltaa laki- ja asetuskokoelmia sekä alan ohjeistusta.

Edellytetty aiempi osaaminen


Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia



Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)