FI EN 

 
 
<< Palaa edelliselle sivulle

Ruoka ja terveys 2, 2 op

Aika


06.11.2017 - 25.11.2017

Ilmoittautumisaika


28.04.2017 - 19.11.2017

Opintojaksototeutuksen koodi


KI15BRPT025-3002

Tutkinto-ohjelma


Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Hinta


20 €

Opetusmuoto


lähiopetus

Opetuskieli


suomi

Opintojakson järjestävä toimipiste


SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki

Sisältö


- ravitsemussuositukset - eri-ikäisten ravitsemus - ravitsemustoksikologia

Tavoitteet


Opiskelija osaa käyttää hyväkseen tietojaan ihmisen ravitsemuksesta kehittäessään ravitsemispalveluja ja elintarvikkeita. Hän osaa tulkita erillisryhmien ravitsemussuositusten tavoitteita ja niiden toteuttamista käytännössä. Hän osaa arvioida ruokaa ottaen huomioon myös ravitsemustoksikologisen näkökulman.

Edellytetty aiempi osaaminen


Ruoka ja terveys 1, osallistuminen



Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)