Elintarviketuotantoprosessi

Rakennetyyppi: Opintokokonaisuus
Koodi: KA01CELTU
Taso: AMK
Laajuus: 40.0 op
Vastuuopettaja: Närvä, Margit
Opettajatiimi: Alarinta, Jarmo ; Pasto, Matti-Pekka
Opetuskieli:

Osaamistavoitteet

Opinnoissa perehdyt siihen, miten raaka-aine prosessoidaan tuotteeksi ja mitä kaikkea tuohon prosessiin liittyy mm. kestävän kehityksen, pakkaamisen, tuotannon, laadun ja talouden kannalta.

Sisältö

Bio- ja elintarviketekniikan tutkinto-ohjelmasta opiskellaan seuraavat opintojaksot:
Johdanto bio- ja elintarviketekniikkaan 3 op
Orgaaninen kemia 2 op ( Orgaanisen kemian osuus Kemia 5 op opintojaksosta)
Elintarvikekemia 5 op
Elintarvikeprosessit 5 op
Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia 5 op
Pakkaustekniikka ja lainsäädäntö 5 op
Tuotantotalous 5 op
Toimitus- ja tilausketjun hallinta 5 op
Näiden lisäksi valitaan yksi seuraavista opintojaksoista:
Lihateknologia 1 5 op
Kasvikset ja marjavalmisteet 5 op
Viljateknologia 5 op
Meijeriteknologia 5 op

Lisätietoja

Opinnot Framilla Seinäjoella.

Takaisin