Harjoittelu
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
Koodi: | KC03ER00 |
Taso: | |
Laajuus: | 30.0 op |
Vastuuopettaja: | Pasto, Matti-Pekka |
---|
Opetuskieli: | Suomi |
Opinnon toteutukset, suunniteltu opiskeluvuosi ja lukukausi
Opetussuunnitelma   | Lukukausi   | Laajuus   | Kauden alkupvm.   | Kauden loppupvm. |
BIOEL-2015   |
3-K   |
30.0   |
2018-01-01   |
2018-07-31   |
BIOEL-2016   |
3-K   |
30.0   |
2019-01-01   |
2019-07-31   |
Osaamistavoitteet
Harjoittelun tavoitteena on syventää tietoja ja taitoja opiskelijan erikoistumisalalta ja oppia tuntemaan työelämän vaatimuksia. Opiskelija osaa tarkastella ja reflektoiden omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä. Harjoittelun suorittaminen osittain tai kokonaan ulkomailla on suositeltavaa.
Opiskelijan työmäärä
810 h, 5 kk
Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot
Johdanto elintarviketekniikan opintoihin, elintarvikeprosessit sekä elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia, yhteensä vähintään 100 op. (Suositus)
Sisältö
Opiskelija hankkii harjoittelupaikan uratoiveidensa ja –tavoitteidensa mukaisesti. Ennen harjoittelua opiskelija laatii työnantajansa kanssa harjoittelusuunnitelman, jossa määritellään harjoittelun sisältö ja siihen kuuluvia tehtäviä. Työtehtävät voivat liittyä esimies-, neuvonta-, markkinointi-, tuotekehitys-, suunnittelu-, valvonta- ym. tehtäviin. Harjoittelua valvova opettaja hyväksyy suunnitelman. Opiskelija laatii raportin harjoittelustaan ja esittelee sen yhteisessä seminaarissa.
Opiskelumateriaali
Hatu- harjoitteluohjelma ja erillisohjeet moodlessa
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Työskentely työyhteisön jäsenenä ja raportointi
Arviointikriteerit
Opintojakso arvioidaan hyväksytty / hylätty.
Hyväksytty
Opiskelijalla on näkemys oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista.
Osaa tarkastella kriittisesti reflektoiden omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä.
Hylätty
Opiskelija ei ole noudattanut tehtyä harjoittelusuunnitelmaa tai opiskelijalla ei ole näkemystä oman alansa tehtävistä ja alansa tulevaisuuden visioista tai ei osaa tarkastella omaa edistymistään alalla ja työyhteisön jäsenenä.
Arviointimenetelmät
Raportti, seminaari (oma esitys ja osallistuminen) ja työnantajan antama työtodistus tai vastaava dokumentti.
Takaisin