Riskien hallinta

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: KA33B30
Tyyppi: Pakollinen
Taso: Ylempi AMK
Laajuus: 5.0 op
Vastuuopettaja: Närvä, Margit
Opettajatiimi: Ryhänen, Matti ; Närvä, Margit
Opetuskieli: Suomi

Opinnon toteutukset, suunniteltu opiskeluvuosi ja lukukausi

Opetussuunnitelma  Lukukausi  Laajuus  Kauden alkupvm.  Kauden loppupvm.
RUOKAPAL-2015   2-S   5.0   2016-08-01   2016-12-31  
RUOKATEO-2015   2-S   5.0   2016-08-01   2016-12-31  
RUOKATUO-2016   1-S   5.0   2016-08-01   2016-12-31  

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää ruokaketjussa toimivien yritysten liiketoimintaan liittyviä riskejä ja niiden hallintaa. Hän tuntee keskeisiä riskien hallintakeinoja ja osaa soveltaa niitä yksittäiseen yritykseen

Opiskelijan työmäärä

Työmäärä yhteensä: 135 h
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 32 h
- mistä itsenäistä opiskelua: 103 h

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

Edeltäviä opintoja ei tarvita

Sisältö

-Riskilajit
-Riskien arviointi
-Riskienhallinta

Opiskelumateriaali

Ilmoitetaan opintojakson alussa

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

-Luennot
-Harjoitustyö
-Tentti

Arviointikriteerit

-Opiskelijan saa arvosanakseen 1 tai 2, jos hän tuntee yrityksen riskien lähteitä ja riskien hallintaa tyydyttävästi.

-Opiskelija saa arvosanakseen 3, jos hän kykenee analysoimaan riskejä ja tuntee niiden hallintakeinoja hyvin.

-Opiskelijan saa arvosanakseen 4 tai 5, jos hän kykenee analysoimaan yrityksen riskejä erinomaisesti ja tuntee riskien hallintakeinoja monipuolisesti.

Arviointimenetelmät

-Osallistuminen kontaktiopetukseen
-Harjoitustehtävä
-Tentti

Harjoittelu

Ei harjoittelua

Takaisin