Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
Koodi: | KI15BRPT027 |
Tyyppi: | Pakollinen |
---|
Taso: | AMK |
Laajuus: | 2.0 op |
Vastuuopettaja: | Putula-Hautala, Eija |
---|
Opettajatiimi: | Putula-Hautala, Eija |
Opetuskieli: | Suomi |
Opinnon toteutukset, suunniteltu opiskeluvuosi ja lukukausi
Opetussuunnitelma   | Lukukausi   | Laajuus   | Kauden alkupvm.   | Kauden loppupvm. |
PALVELUJ-2016   |
2-S   |
2.0   |
2017-08-01   |
2017-12-31   |
Osaamistavoitteet
Opiskelija tuntee elintarvikkeiden laatuketjun. Hän osaa työssään kehittää ammattikeittiön hankintoja vastuullisiksi ottaen huomioon erilaiset ruokajärjestelmät ja hankintalain. Opiskelija tietää perusteet elintarvikehuollon kriisivalmiudesta ja ymmärtää ruokahuollon varautumisen merkityksen yhtenä turvallisuustekijänä.
Opiskelijan työmäärä
54 h.
Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1
Sisältö
- elintarvikkeiden laatuketju ja erilaiset ruokajärjestelmät
- vastuulliset hankinnat, erityisesti julkisella sektorilla
- huoltovarmuus Suomessa, julkisen sektorin ammattikeittiöiden varautuminen
Opiskelumateriaali
Muu jaksolla osoitettu materiaali.
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot, ryhmä- ja harjoitustyöt
Arviointikriteerit
5
Opiskelija osaa esitellä elintarvikkeiden laatuketjun. Hän pystyy työssään perustelemaan ja kehittämään ammattikeittiön hankintoja vastuullisiksi ottaen huomioon erilaiset ruokajärjestelmät ja hankintalain.
3
Opiskelija osaa nimetä elintarvikkeiden laatuketjun osat. Hän osaa työssään kehittää ammattikeittiön hankintoja vastuullisiksi ottaen huomioon erilaiset ruokajärjestelmät ja hankintalain.
1
Opiskelija tunnistaa elintarvikkeiden laatuketjun. Hän tunnistaa ammattikeittiön hankintojen vastuullisuuteen vaikuttavia tekijöitä erilaisissa ruokajärjestelmissä.
Arviointimenetelmät
Tentit 40 %, tehtävät ja harjoitustyöt 60 %, osallistumisaktiivisuus +/-
Takaisin