Ruokapalveluprosessit
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
Koodi: | KI15AORI006 |
Tyyppi: | Pakollinen |
---|
Taso: | AMK |
Laajuus: | 2.0 op |
Vastuuopettaja: | Nuotio, Liisa |
---|
Opetuskieli: | Suomi |
Opinnon toteutukset, suunniteltu opiskeluvuosi ja lukukausi
Opetussuunnitelma   | Lukukausi   | Laajuus   | Kauden alkupvm.   | Kauden loppupvm. |
PALVELUJ-2013   |
1-S   |
2.0   |
2013-09-01   |
2013-12-31   |
Osaamistavoitteet
- Opiskelija ymmärtää palvelun, palvelujen tuottamisen ja myynnin erityispiirteet. Opiskelija oppii tiedostamaan asiakkaan odotukset ja toimii palvelutilanteen edellyttämällä tavalla. Opiskelija ymmärtää työelämässä ja asiakaspalvelussa tarvittavat käytöstavat ja tapakulttuurin. Opiskelija hallitsee tarjoilun sekä alkoholianniskelun perustaidot.
Opiskelijan työmäärä
- Lähiopetus 24h
- Itsenäinen opiskelu 30h
Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot
No previous studies are required
Sisältö
- palvelun perusteet ja erityispiirteet
- käytös- ja tapakulttuuriin
- asiakaspalvelu
- tarjoilujärjestelmät
- alkoholianniskelun perusteet
Opiskelumateriaali
Ilmoitetaam opintojakson alussa
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
luennot, harjoitukset
Arviointikriteerit
Edeltäviä opintoja ei tarvita
Arviointimenetelmät
5
Opiskelija osaa arvioida sekä kehittää omaa toimintaansa osana palveluprosessia. Hän hallitsee sujuvasti tarjoilutehtävissä vaadittavan teknisen osaamisen. Opiskelija ymmärtää palvelun laadun ja myynnin taloudellisen merkityksen yrityksen liiketaloudelliselle menestymiselle. Opiskelija hallitsee ja ymmärtää alkoholin anniskeluun liittyvät säädökset hyvin sekä osaa soveltaa oppimaansa käytännössä.
3
Opiskelija osaa jaotella palvelun eri vaiheet osana palveluprosessia. Hän hallitsee hyvin tarjoilutehtävissä vaadittavan teknisen osaamisen. Opiskelija ymmärtää, mitä merkitystä palvelun laadulla on osana asiakaspalvelua. Hän myös ymmärtää millainen vaikutus myynnillä on yrityksen liiketaloudelliselle menestymiselle. Opiskelija hallitsee alkoholin anniskeluun liittyvät säädökset sekä osaa soveltaa oppimaansa käytännössä.
1
Opiskelija osaa hahmottaa toimintaympäristön palveluprosessin vaiheita. Hän hallitsee osittain tarjoilutehtävissä vaaditun teknisen osaamisen. Opiskelija osaa tunnistaa palvelun ja myynnin merkityksen osana yrityksen liiketaloudellista menestymistä. Opiskelija hallitsee osittain alkoholin anniskeluun liittyvät säädökset.
Lisätietoja
Tiimiin Eliisa Lahola
Takaisin