Lihateknologian projektiopinnot
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
Koodi: | KC03CE60145 |
Tyyppi: | Valinnainen |
---|
Taso: | AMK |
Laajuus: | 10.0 op |
Vastuuopettaja: | Pasto, Matti-Pekka |
---|
Opetuskieli: | Suomi |
Opinnon toteutukset, suunniteltu opiskeluvuosi ja lukukausi
Opetussuunnitelma   | Lukukausi   | Laajuus   | Kauden alkupvm.   | Kauden loppupvm. |
BIOEL-2013   |
2-K   |
3.0   |
2015-01-02   |
2015-07-31   |
BIOEL-2013   |
3-S   |
2.0   |
2015-08-01   |
2015-12-31   |
BIOEL-2013   |
4-S   |
5.0   |
2016-08-01   |
2016-12-31   |
Osaamistavoitteet
Projektiopinnot suoritettuaan, opiskelija
- tunnistaa ja osaa arvioida insinöörin tehtäviin liittyviä vaatimuksia
- osaa soveltaa aikaisemmin hankittuja tietoja ja taitoja itsenäiseen ongelmanratkaisuun tai mahdollisuuteen sekä hankkia uutta tietoa.
Projektiopintojen tavoitteena on valmentaa opiskelijaa insinöörin ammattitehtäviin ja hankkia työssäoppimisen kautta erityisosaamista liha- ja valmisruokateknologian kirjatiedon ja käytännön osaamisen soveltamisessa käytännön ongelmiin ja haasteisiin. Samalla projektiopinnot ohjaavat luovaan ongelmanratkaisukykyyn, tiedonhankintaan ja sen soveltamiseen sekä viestintä-ja vuorovaikutustaitojen harjaantumiseen.
Opiskelijan työmäärä
Ilmoitetaan opintojakson alussa. Vaihteleva 25-250h
Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot
Lihateknologia 1
Sisältö
Toteutustapana on käytännön työskentely Projektipajassa ja yritysprojekteissa. Opiskeluun kuuluu projektin ja sen tulosten esittelyseminaari. Opintojakson alussa määritetään kolme oppimistehtävää, jotka liittyvät liha- ja valmisruokateknologian soveltamiseen.
Opiskelumateriaali
Ilmoitetaan opintojakson alussa
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Projektiopinnot suoritetaan joko yksilö- tai pienryhmätöinä yritysten tai yhteisöjen tarjoamien projektien parissa työskennellen.
Arviointikriteerit
Tyydyttävä (1…2): Opiskelija on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät/osiot. Opiskelija tuntee ja hallitsee tyydyttävässä määrin aiheeseen liittyvät peruskäsitteet ja menetelmät.
Hyvä (3…4): Opiskelija on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät/osiot ja osallistunut aktiivisesti opintojaksoon. Opiskelija tuntee aiheeseen liittyvät peruskäsitteet ja menetelmät sekä kykenee soveltamaan niitä tavanomaisten kysymysten ratkaisemisessa. Hän kykenee yhdistämään oppimansa aiempiin kokemuksiinsa aihepiiristä.
Kiitettävä (5): Opiskelija on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät/osiot ja osallistunut aktiivisesti opintojaksoon. Opiskelija tuntee aiheeseen liittyvät peruskäsitteet ja menetelmät sekä osaa soveltaa niitä tavanomaisten kysymysten ratkaisemisessa. Hän on osoittanut kykyä luoda aihepiirin puitteissa uusia merkityksiä ja ajatuksia aiemmin oppimaansa soveltaen.
Arviointimenetelmät
Hyväksytysti suoritettu työskentely, projektiraportit sekä seminaari
Harjoittelu
None
Takaisin