Muut kotieläintuotannon erikoisalueet
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
Koodi: | KA01CKOTU11 |
Taso: | AMK |
Laajuus: | 3.0 op |
Vastuuopettaja: | Palander, Samu |
---|
Opettajatiimi: | Palander, Samu |
Opetuskieli: | Suomi |
Osaamistavoitteet
Perehtyneisyys harvinaisempiin kotieläintuotannon aloihin.
Opiskelijan työmäärä
Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot
Kotieläintuotannon yhteiset opinnot
Sisältö
Esimerkiksi lammastalouden, vuohitalouden, turkiseläintuotannon, mehiläishoidon, kalanviljelyn ja riistaeläinten tarhauksen merkitys, tuotteet ja tuotantomahdollisuudet sekä eläinten ruokinta, kasvatus ja hoito.
Opiskelumateriaali
Materiaali opiskelijoiden oman tiedonhaun perusteella ja muu luennoilla esille tuleva materiaali
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
Luennot (myös vierailevat luennoitsijat), kirjalliset ja suulliset esitykset valitusta aiheesta (posteri ja sen esittely). Lähiopetus 20 %, itsenäinen työskentely 80 %
Arviointikriteerit
Hyväksyttävä taso: Opiskelija pystyy perehtymään tiedonhankintansa perusteella ja tutustuttamaan yleisön sellaisiin kotieläintuotannon osa-alueisiin, joista ryhmällä ei ole aiempaa kokemusta sekä osallistumaan ammattimaisella tasolla näiden merkityksestä ja toiminnasta keskusteluun
Arviointimenetelmät
Osallistuminen, suoritetut tehtävät ja esitykset, loppukeskustelu
Harjoittelu
None
Takaisin