Muut kotieläintuotannon erikoisalueet

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: KA01CKOTU11
Taso: AMK
Laajuus: 3.0 op
Vastuuopettaja: Palander, Samu
Opettajatiimi: Palander, Samu
Opetuskieli: Suomi

Osaamistavoitteet

Perehtyneisyys harvinaisempiin kotieläintuotannon aloihin.

Opiskelijan työmäärä

Ilmoitetaan opintojakson alussa.

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

Kotieläintuotannon yhteiset opinnot

Sisältö

Esimerkiksi lammastalouden, vuohitalouden, turkiseläintuotannon, mehiläishoidon, kalanviljelyn ja riistaeläinten tarhauksen merkitys, tuotteet ja tuotantomahdollisuudet sekä eläinten ruokinta, kasvatus ja hoito.

Opiskelumateriaali

Materiaali opiskelijoiden oman tiedonhaun perusteella ja muu luennoilla esille tuleva materiaali

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

Luennot (myös vierailevat luennoitsijat), kirjalliset ja suulliset esitykset valitusta aiheesta (posteri ja sen esittely). Lähiopetus 20 %, itsenäinen työskentely 80 %

Arviointikriteerit

Hyväksyttävä taso: Opiskelija pystyy perehtymään tiedonhankintansa perusteella ja tutustuttamaan yleisön sellaisiin kotieläintuotannon osa-alueisiin, joista ryhmällä ei ole aiempaa kokemusta sekä osallistumaan ammattimaisella tasolla näiden merkityksestä ja toiminnasta keskusteluun

Arviointimenetelmät

Osallistuminen, suoritetut tehtävät ja esitykset, loppukeskustelu

Harjoittelu

None

Takaisin