Tilaus-toimitusketjun kehittäminen
Rakennetyyppi: | Opintojakso |
Koodi: | KA33C60 |
Tyyppi: | Valinnainen |
---|
Taso: | Ylempi AMK |
Laajuus: | 5.0 op |
Vastuuopettaja: | Närvä, Margit |
---|
Opetuskieli: | Suomi |
Opinnon toteutukset, suunniteltu opiskeluvuosi ja lukukausi
Opetussuunnitelma   | Lukukausi   | Laajuus   | Kauden alkupvm.   | Kauden loppupvm. |
RUOKAPAL-2015   |
1-K   |
5.0   |
2016-01-01   |
2016-07-31   |
RUOKATEO-2015   |
1-K   |
5.0   |
2016-01-01   |
2016-07-31   |
Osaamistavoitteet
Opiskelija ymmärtää tilaus-toimitusketjun johtamisen merkityksen. Opiskelija osaa analysoida, miten tilaus-toimitusketjun hallinta vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen. Opiskelija osaa tarkastella yrityksen tuotannonohjausta, varastointia, hankintatoimea ja kuljetuksiin liittyvää problematiikka. Opiskelija osaa analysoida ja kehittää yrityksen tilaus-toimitusketjua.
Opiskelijan työmäärä
Työmäärä yhteensä: 135 h
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 32 h
- mistä itsenäistä opiskelua: 103 h
Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot
Edeltäviä opintoja ei tarvita
Sisältö
-Tilaus-toimitusketjun keskeiset osa-alueet
-Tilaustoimitusketjun analysointi ja kehittäminen
Opiskelumateriaali
Ilmoitetaan opintojakson alussa
To be announced
Opetusmuoto / Opetusmenetelmät
-Luennot
-Harjoitustyö
-Tentti
Arviointikriteerit
-Opiskelijan saa arvosanakseen 1 tai 2, jos hän tuntee tilaus-toimitusketjun merkitystä, keskeisiä osa-alueita, ja niiden muodostamaa kokonaisuutta tyydyttävästi ja osaa soveltaa tietoa tyydyttävästi.
-Opiskelija saa arvosanakseen 3, jos hän ymmärtää tilaus-toimitusketjun merkitystä, keskeisiä osa-alueita, ja niiden muodostamaa kokonaisuutta hyvin ja osaa soveltaa tietoa hyvin.
-Opiskelijan saa arvosanakseen 4 tai 5, jos hän ymmärtää tilaus-toimitusketjun merkitystä, keskeisiä osa-alueita, ja niiden muodostamaa kokonaisuutta erinomaisesti ja osaa soveltaa tietoa erinomaisesti.
Arviointimenetelmät
-Osallistuminen kontaktiopetukseen
-Harjoitustehtävä
-Tentti
Harjoittelu
Ei harjoittelua
Takaisin