Tilaus-toimitusketjun kehittäminen

Rakennetyyppi: Opintojakso
Koodi: KA33C60
Tyyppi: Valinnainen
Taso: Ylempi AMK
Laajuus: 5.0 op
Vastuuopettaja: Närvä, Margit
Opetuskieli: Suomi

Opinnon toteutukset, suunniteltu opiskeluvuosi ja lukukausi

Opetussuunnitelma  Lukukausi  Laajuus  Kauden alkupvm.  Kauden loppupvm.
RUOKAPAL-2015   1-K   5.0   2016-01-01   2016-07-31  
RUOKATEO-2015   1-K   5.0   2016-01-01   2016-07-31  

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää tilaus-toimitusketjun johtamisen merkityksen. Opiskelija osaa analysoida, miten tilaus-toimitusketjun hallinta vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen. Opiskelija osaa tarkastella yrityksen tuotannonohjausta, varastointia, hankintatoimea ja kuljetuksiin liittyvää problematiikka. Opiskelija osaa analysoida ja kehittää yrityksen tilaus-toimitusketjua.

Opiskelijan työmäärä

Työmäärä yhteensä: 135 h
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 32 h
- mistä itsenäistä opiskelua: 103 h

Edeltävät opinnot / Suositellut valinnaiset opinnot

Edeltäviä opintoja ei tarvita

Sisältö

-Tilaus-toimitusketjun keskeiset osa-alueet
-Tilaustoimitusketjun analysointi ja kehittäminen

Opiskelumateriaali

Ilmoitetaan opintojakson alussa
To be announced

Opetusmuoto / Opetusmenetelmät

-Luennot
-Harjoitustyö
-Tentti

Arviointikriteerit

-Opiskelijan saa arvosanakseen 1 tai 2, jos hän tuntee tilaus-toimitusketjun merkitystä, keskeisiä osa-alueita, ja niiden muodostamaa kokonaisuutta tyydyttävästi ja osaa soveltaa tietoa tyydyttävästi.

-Opiskelija saa arvosanakseen 3, jos hän ymmärtää tilaus-toimitusketjun merkitystä, keskeisiä osa-alueita, ja niiden muodostamaa kokonaisuutta hyvin ja osaa soveltaa tietoa hyvin.

-Opiskelijan saa arvosanakseen 4 tai 5, jos hän ymmärtää tilaus-toimitusketjun merkitystä, keskeisiä osa-alueita, ja niiden muodostamaa kokonaisuutta erinomaisesti ja osaa soveltaa tietoa erinomaisesti.

Arviointimenetelmät

-Osallistuminen kontaktiopetukseen
-Harjoitustehtävä
-Tentti

Harjoittelu

Ei harjoittelua

Takaisin