FI EN 

 
 
<< Palaa edelliselle sivulle

Ravitsemuksellisuuden kehittäminen, 5 op

Aika


11.09.2017 - 11.11.2017

Ilmoittautumisaika


24.04.2017 - 05.11.2017

Opintojaksototeutuksen koodi


KI15CRPK004-3001

Tutkinto-ohjelma


Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut

Hinta


50 €

Opetusmuoto


lähiopetus

Opetuskieli


suomi

Opintojakson järjestävä toimipiste


SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki

Sisältö


? ruoankäyttöön vaikuttavat tekijät, ruoka kulttuurisena ja sosiaalisena ilmiönä ? kansalliset väestötason ravitsemukselliset tavoitteet, suositukset ja ohjelmat ? alan kirjallisuuteen ja tutkimuksiin tutustuminen sekä niiden hyödyntäminen ? ravitsemuksellisen laadun kehittämistehtävä

Tavoitteet


Opiskelija osaa selittää ruoankäyttöön liittyviä kulttuurisia, sosiaalisia ja ideologisia tekijöitä ja osaa soveltaa niitä ateria? ja ruokalistasuunnittelussa. Hän osaa soveltaa ruokavalioiden koostamisessa ja ravitsemuslaadun arvioimisessa suomalaisia ravitsemussuosituksia. Hän löytää eri ikäryhmien ravitsemusta sekä ruokavalion ja ruokailun toteutusta koskevat suositukset. Opiskelija osaa kehittää asiakkaiden hyvinvointia edistäviä palveluja huomioiden terveellisyyden, taloudellisuuden ja turvallisuuden näkökulmat. Kehittäessään ravitsemispalveluiden ravitsemuslaatua hän osaa hyödyntää elintarvikehankinnoissa ravitsemuksellisen laadun kriteereitä. Hän osaa arvioida ravitsemustiedon luotettavuutta ja soveltaa uusinta tietoa.

Edellytetty aiempi osaaminen


Ruokapalvelujen terveellisyys (suoritus) Ravitsemuksen erityiskysymykset (osallistuminen)

Lisätietoa opintojaksosta


? T&K-osuus 2 op



Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)