<< Palaa edelliselle sivulleRavitsemuksellisuuden kehittäminen, 5 op
Aika
11.09.2017 - 11.11.2017
Ilmoittautumisaika
24.04.2017 - 05.11.2017
Opintojaksototeutuksen koodi
KI15CRPK004-3001
Tutkinto-ohjelma
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Hinta
50 €
Opetusmuoto
lähiopetus
Opetuskieli
suomi
Opintojakson järjestävä toimipiste
SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki
Sisältö
? ruoankäyttöön vaikuttavat tekijät, ruoka kulttuurisena ja sosiaalisena ilmiönä
? kansalliset väestötason ravitsemukselliset tavoitteet, suositukset ja ohjelmat
? alan kirjallisuuteen ja tutkimuksiin tutustuminen sekä niiden hyödyntäminen
? ravitsemuksellisen laadun kehittämistehtävä
Tavoitteet
Opiskelija osaa selittää ruoankäyttöön liittyviä kulttuurisia, sosiaalisia ja ideologisia tekijöitä ja osaa soveltaa niitä ateria? ja ruokalistasuunnittelussa. Hän osaa soveltaa ruokavalioiden koostamisessa ja ravitsemuslaadun arvioimisessa suomalaisia ravitsemussuosituksia. Hän löytää eri ikäryhmien ravitsemusta sekä ruokavalion ja ruokailun toteutusta koskevat suositukset.
Opiskelija osaa kehittää asiakkaiden hyvinvointia edistäviä palveluja huomioiden terveellisyyden, taloudellisuuden ja turvallisuuden näkökulmat. Kehittäessään ravitsemispalveluiden ravitsemuslaatua hän osaa hyödyntää elintarvikehankinnoissa ravitsemuksellisen laadun kriteereitä. Hän osaa arvioida ravitsemustiedon luotettavuutta ja soveltaa uusinta tietoa.
Edellytetty aiempi osaaminen
Ruokapalvelujen terveellisyys (suoritus)
Ravitsemuksen erityiskysymykset (osallistuminen)
Lisätietoa opintojaksosta
? T&K-osuus 2 op
Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)