FI EN 

 
 
<< Palaa edelliselle sivulle

Yritystoiminta ja yrittäjyys, 3 op

Aika


08.01.2018 - 24.02.2018

Ilmoittautumisaika


28.04.2017 - 11.02.2018

Opintojaksototeutuksen koodi


YPO1B3-3017

Tutkinto-ohjelma


Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Hinta


30 €

Opetusmuoto


lähiopetus

Opetuskieli


suomi

Opintojakson järjestävä toimipiste


SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki

Sisältö


- yritystoiminnan merkitys Suomen kansantaloudelle ja kansainväliselle taloudelle (verotulot, vienti, työpaikat, innovaatiot jne.) - yrittäjyys, yrittäjyyden ja yritystoiminnan merkitys henkilökohtaisella tasolla - yritystoiminta omalla toimialalla - yritystoiminta ohjaavan lainsäädännön pääperiaatteet - SeAMKin Yritystalli-toiminnan ja FramiPron esittelyt - yritystoiminnan tukiorganisaatioiden esittelyt - yrityskäynnit ja yrittäjyystarinat

Tavoitteet


Opiskelija osaa - selittää yrittäjyyden sisältöä ja piirteitä ja niiden merkitystä yhteiskunnassa ja osana ammatillista toimintaansa - tulkita yritystoiminnan ? myös oman alansa ? merkitystä yksilön elämässä, yhteiskunnassa ja globaalitaloudessa - tunnistaa ja analysoida oman koulutus- ja toimialansa yrittäjyyden toimintaympäristön erityispiirteitä, mm. merkitystä kansantaloudelle, alansa mahdollista luvanvaraisuutta ja lainsäädäntöä - analysoida, mitä yrittäjyys voisi merkitä henkilökohtaisella tasolla

Edellytetty aiempi osaaminen


- edeltäviä opintoja ei tarvita



Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)