<< Palaa edelliselle sivulleYritystoiminta ja yrittäjyys, 3 op
Aika
08.01.2018 - 24.02.2018
Ilmoittautumisaika
28.04.2017 - 11.02.2018
Opintojaksototeutuksen koodi
YPO1B3-3017
Tutkinto-ohjelma
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Hinta
30 €
Opetusmuoto
lähiopetus
Opetuskieli
suomi
Opintojakson järjestävä toimipiste
SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki
Sisältö
- yritystoiminnan merkitys Suomen kansantaloudelle ja kansainväliselle taloudelle (verotulot, vienti, työpaikat, innovaatiot jne.)
- yrittäjyys, yrittäjyyden ja yritystoiminnan merkitys henkilökohtaisella tasolla
- yritystoiminta omalla toimialalla
- yritystoiminta ohjaavan lainsäädännön pääperiaatteet
- SeAMKin Yritystalli-toiminnan ja FramiPron esittelyt
- yritystoiminnan tukiorganisaatioiden esittelyt
- yrityskäynnit ja yrittäjyystarinat
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- selittää yrittäjyyden sisältöä ja piirteitä ja niiden merkitystä yhteiskunnassa ja osana ammatillista toimintaansa
- tulkita yritystoiminnan ? myös oman alansa ? merkitystä yksilön elämässä, yhteiskunnassa ja globaalitaloudessa
- tunnistaa ja analysoida oman koulutus- ja toimialansa yrittäjyyden toimintaympäristön erityispiirteitä, mm. merkitystä kansantaloudelle, alansa mahdollista luvanvaraisuutta ja lainsäädäntöä
- analysoida, mitä yrittäjyys voisi merkitä henkilökohtaisella tasolla
Edellytetty aiempi osaaminen
- edeltäviä opintoja ei tarvita
Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)