<< Palaa edelliselle sivulleUudet ruokatuotantoprosessit, 5 op
Aika
11.09.2017 - 12.11.2017
Ilmoittautumisaika
12.04.2017 - 15.10.2017
Opintojaksototeutuksen koodi
KI15CPROJ13-3001
Tutkinto-ohjelma
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Hinta
50 €
Opetusmuoto
lähiopetus
Opetuskieli
suomi
Opintojakson järjestävä toimipiste
SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki
Sisältö
? Ruokatuotantotavat (cook & hold/serve, cook & chill, cook cold, sous vide ym.) ja laiteteknologia
? Aistittavan, hygieenisen ja ravitsemuksellisen laadun tutkimusmenetelmät
? Energiankulutuksen mittaaminen laite- ja prossesitasolla, tuotantotapojen kustannusvaikutusten arviointimenetelmät
Tavoitteet
Opiskelijaa osaa kehittää ruokatuotantoprosesseja hyödyntäen eri tuotantomenetelmiä ja uusinta teknologiaa sekä ymmärtää tuotantotavan vaikutuksen tuotteen loppulaatuun. Hän osaa arvioida eri tuotantomenetelmien vaikutusta elintarvikkeiden aistittavaan, hygieeniseen ja ravitsemukselliseen laatuun. Hän osaa vertailla ja analysoida tuotantoprosessien energia- ja kustannustehokkuutta laite- ja prosessitasolla, sekä soveltaa tietoa mm. tuotannonsuunnittelussa ja tuotekehitystyössä.
Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)