<< Palaa edelliselle sivulleTilaus-toimitusketjun hallinta, 5 op
Aika
23.10.2017 - 14.01.2018
Ilmoittautumisaika
28.04.2017 - 31.12.2017
Opintojaksototeutuksen koodi
KC03TOIM05-3002
Tutkinto-ohjelma
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Hinta
50 €
Opetusmuoto
lähiopetus
Opetuskieli
suomi
Opintojakson järjestävä toimipiste
SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki
Sisältö
- tilaus-toimitusketju käsitteenä ja sen merkitys
- hankintatoimi ja ostotoiminta
- tuotannon johtaminen
- toiminnanohjausjärjestelmät
- varastointi
- kuljetukset
Tavoitteet
Opiskelija tuntee toimitusketjun hallintaan liittyvää problematiikka. Opiskelija ymmärtää, miten toimitusketjun hallinnalla voidaan vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen. Opiskelija tuntee tuotannonohjausta, varastointia, hankintatoimia ja ostotoimintaa, kuljetuksiin liittyvää problematiikka. Opiskelija osaa analysoida tilaus-toimitusketjua ja ymmärtää toimitusketjun johtamisen merkityksen.
Opetusmenetelmät
Luennot, harjoitustyöt
Opiskelijan työmäärä
Työmäärä yhteensä: 135 h
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 25 h
- mistä itsenäistä opiskelua: 105 h
Opiskelumateriaali
Ritvanen, V., Inkiläinen, A., Bell, A. & Santala, J. 2011. Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet.
Waters, D. 2009. Supply chain management: an introduction to logistics. 2. painos. Palgrave Macmillan. (soveltuvin osin)
Luentomateriaali
Edellytetty aiempi osaaminen
Ruokaketjun yritystoiminnan perusteet
Tuotantotalous
Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)