<< Palaa edelliselle sivulleElämystapahtuma, 5 op
Aika
11.09.2017 - 16.12.2017
Ilmoittautumisaika
12.04.2017 - 26.11.2017
Opintojaksototeutuksen koodi
KI15CPROJ01-3002
Tutkinto-ohjelma
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Hinta
50 €
Opetusmuoto
lähiopetus
Opetuskieli
suomi
Opintojakson järjestävä toimipiste
SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki
Sisältö
? elämyksellinen ruoka
? elämyksellinen tila ja tunnelma
? elämyksellinen asiakaskohtaaminen
? oheisohjelma elämystapahtumassa
? tapahtuman suunnittelu ja organisointi
Tavoitteet
Opiskelija ymmärtää elämyksen syntymisen edellytykset ja sen tuottamiseen liittyvät periaatteet monipuolisesti ja osaa arvioida elämystuotannon laatua asiakkaan kokemuksesta lähtien. Opiskelija osaa muotoilla ruokaelämystapahtuman pyrkimyksenä tavoitteellisesti tuottaa moniaistinen ja mieleenpainuva asiakaskokemus. Opiskelija osaa huomioida palvelukokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa ruokatuotteeseen, tilaan ja tunnelmaan sekä myös asiakkaan kohtaamiseen liittyvät näkökohdat sekä osaa johtaa kokonaisuutta.
Opetusmenetelmät
Luennot, harjoitustyöt.
Opiskelijan työmäärä
5 op - 135 tuntia.
Edellytetty aiempi osaaminen
Edeltäviä opintoja ei tarvita.
Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)