<< Palaa edelliselle sivulleLiiketoimintaosaamisen perusteet, 2 op
Aika
06.11.2017 - 13.01.2018
Ilmoittautumisaika
28.04.2017 - 24.12.2017
Opintojaksototeutuksen koodi
YPO2B2-3016
Tutkinto-ohjelma
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Hinta
20 €
Opetusmuoto
verkko- ja lähiopetus
Opetuskieli
suomi
Opintojakson järjestävä toimipiste
SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki
Sisältö
- liikeidea, sen sisältö ja käyttötarkoitukset
- liiketoiminnan peruskustannukset
- markkinointi
- yhtiö-, sopimus- ja kauppaoikeuden perusteita
- innovointi
- tavara- ja palvelutuotannon logistiikka
- tuotekehitys ja tuotteistaminen
- johtaminen ja henkilöstöhallinto
- eettisyys, kestävä kehitys
- kilpailutus ja hankintatoimi
- rahoitusmuodot ja ?lähteet
- liiketoimintasuunnitelman laadinnan perusteet
Tavoitteet
Opiskelija osaa
- määritellä liiketoiminnan peruskäsitteet, erityyppisiä ja eri toimialojen liiketoimintatapoja, -konsepteja ja toiminta- ja ansaintamalleja
- analysoida uuden liiketoiminnan luomisen ja suunnittelun merkitystä ja tarkoitusta
- analysoida olemassa olevan liiketoiminnan osien merkitystä ja tarkoitusta
- tuottaa ainakin teoreettisen tason liiketoimintasuunnitelman, yksin tai yhdessä ryhmän kanssa
- nimeää alkavaa ja kehittyvää yritystoimintaa tukevat keskeiset julkiset ja yksityiset toimijat, rahoitus- ja tiedonlähteet Suomessa.
Opetusmenetelmät
Luennot ja harjoitukset
Opiskelijan työmäärä
54 tuntia: Lähitunteja noin 20 ja loput itsenäistä työskentelyä
Opiskelumateriaali
Osoitetaan opintojakson alussa
Edellytetty aiempi osaaminen
- Edeltävä opinto: SeAMKin yhteinen ?Yritystoiminta ja yrittäjyys?-opintojakso
Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)