<< Palaa edelliselle sivulleValmisruokateknologia, 5 op
Aika
11.09.2017 - 28.10.2017
Ilmoittautumisaika
12.04.2017 - 30.09.2017
Opintojaksototeutuksen koodi
KC03CE60144-3002
Tutkinto-ohjelma
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Hinta
50 €
Opetusmuoto
lähiopetus
Opetuskieli
suomi
Opintojakson järjestävä toimipiste
SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki
Sisältö
Opintojaksolla perehdytään valmisruokavalmisteiden prosessointiin, turvallisuuden hallintaan ja ravitsemuksellisiin ominaisuuksiin.
Tavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- osaa arvioida valmisruokien prosessointiin, turvallisuuteen ja laadullisiin ominaisuuksiin liittyviä tekijöitä
- osaa kehittää valmisruokaprosesseja.
Opetusmenetelmät
Harjoitukset, ryhmätyöt, luennot ja mahdolliset yritysvierailut
Opiskelijan työmäärä
Työmäärä yhteensä: 135 h
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 50 h
- mistä itsenäistä opiskelua: 85 h
Opiskelumateriaali
Opettajan materiaali.
Edellytetty aiempi osaaminen
Lihateknologia 1
Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)