<< Palaa edelliselle sivulleLiiketoiminnan suunnittelun ja kehittämisen projektit, 5 op
Aika
11.09.2017 - 11.11.2017
Ilmoittautumisaika
17.04.2017 - 24.09.2017
Opintojaksototeutuksen koodi
KI15CPROJ02-3001
Tutkinto-ohjelma
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Hinta
50 €
Opetusmuoto
lähiopetus
Opetuskieli
suomi
Opintojakson järjestävä toimipiste
SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki
Sisältö
- Liiketoiminnan kehittämismenetelmiä
- Liiketoimintasuunnitelman laatiminen
- Taloussuunnittelu ja rahoitus käytännössä
Tavoitteet
- Opiskelija tietää matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan osa-alueet ja osaa suunnitella, kehittää, toteuttaa ja raportoida niistä sekä laatia liiketoimintasuunnitelman.
- Hän osaa soveltaa liiketoiminnan käsitteistöä ja erilaisia kehittämismenetelmiä toteutettavana olevassa projektissaan.
- Hän osaa laatia talousarvion suunnitellulle / toteutettavalle hankkeelle.
Edellytetty aiempi osaaminen
- Palvelukonseptin kehittäminen
- Taloushallinto
- Henkilöstöhallinto
- Markkinointi palvelualalla
Lisätietoa opintojaksosta
- Verkko-opintoja 2 op
- T&K 5 op
Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)