FI EN 

 
 
<< Palaa edelliselle sivulle

Liiketoiminnan suunnittelun ja kehittämisen projektit, 5 op

Aika


11.09.2017 - 11.11.2017

Ilmoittautumisaika


17.04.2017 - 24.09.2017

Opintojaksototeutuksen koodi


KI15CPROJ02-3001

Tutkinto-ohjelma


Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut

Hinta


50 €

Opetusmuoto


lähiopetus

Opetuskieli


suomi

Opintojakson järjestävä toimipiste


SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki

Sisältö


- Liiketoiminnan kehittämismenetelmiä - Liiketoimintasuunnitelman laatiminen - Taloussuunnittelu ja rahoitus käytännössä

Tavoitteet


- Opiskelija tietää matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan osa-alueet ja osaa suunnitella, kehittää, toteuttaa ja raportoida niistä sekä laatia liiketoimintasuunnitelman. - Hän osaa soveltaa liiketoiminnan käsitteistöä ja erilaisia kehittämismenetelmiä toteutettavana olevassa projektissaan. - Hän osaa laatia talousarvion suunnitellulle / toteutettavalle hankkeelle.

Edellytetty aiempi osaaminen


- Palvelukonseptin kehittäminen - Taloushallinto - Henkilöstöhallinto - Markkinointi palvelualalla

Lisätietoa opintojaksosta


- Verkko-opintoja 2 op - T&K 5 op



Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)