<< Palaa edelliselle sivulleRuoka ja terveys 1, 3 op
Aika
11.09.2017 - 28.10.2017
Ilmoittautumisaika
12.04.2017 - 15.10.2017
Opintojaksototeutuksen koodi
KI15BRPT024-3003
Tutkinto-ohjelma
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Hinta
30 €
Opetusmuoto
lähiopetus
Opetuskieli
suomi
Opintojakson järjestävä toimipiste
SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki
Sisältö
- ruoka ravintoaineiden lähteenä ja terveyteen vaikuttavana tekijänä
- ravitsemussuositukset
- ravinto kansantautien ehkäisyssä ja hoidossa
- ravitsemuksen tiedonlähteet, tiedonhaun arviointi ja kehittäminen, tiedon arviointi ja käyttö
Tavoitteet
Opiskelija osaa käyttää hyväkseen tietojaan ihmisen ravitsemuksesta sekä ravinnon ja terveyden välisestä vuorovaikutuksesta kehittäessään ravitsemispalveluja ja elintarvikkeita. Hän osaa myös soveltaa sitä oman ruokavalionsa koostamiseen. Hän osaa tulkita suomalaisten ravitsemussuositusten tavoitteita ja niiden toteuttamista käytännössä. Opiskelija osaa arvioida ruokaa ravintoaineiden lähteenä. Opiskelija osaa käyttää opiskelussaan kirjaston palveluita ja oman alansa tiedonlähteitä.
Edellytetty aiempi osaaminen
Edeltäviä opintoja ei tarvita.
Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)