FI EN 

 
 
<< Palaa edelliselle sivulle

Ruoka ja terveys 1, 3 op

Aika


11.09.2017 - 28.10.2017

Ilmoittautumisaika


12.04.2017 - 15.10.2017

Opintojaksototeutuksen koodi


KI15BRPT024-3003

Tutkinto-ohjelma


Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Hinta


30 €

Opetusmuoto


lähiopetus

Opetuskieli


suomi

Opintojakson järjestävä toimipiste


SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki

Sisältö


- ruoka ravintoaineiden lähteenä ja terveyteen vaikuttavana tekijänä - ravitsemussuositukset - ravinto kansantautien ehkäisyssä ja hoidossa - ravitsemuksen tiedonlähteet, tiedonhaun arviointi ja kehittäminen, tiedon arviointi ja käyttö

Tavoitteet


Opiskelija osaa käyttää hyväkseen tietojaan ihmisen ravitsemuksesta sekä ravinnon ja terveyden välisestä vuorovaikutuksesta kehittäessään ravitsemispalveluja ja elintarvikkeita. Hän osaa myös soveltaa sitä oman ruokavalionsa koostamiseen. Hän osaa tulkita suomalaisten ravitsemussuositusten tavoitteita ja niiden toteuttamista käytännössä. Opiskelija osaa arvioida ruokaa ravintoaineiden lähteenä. Opiskelija osaa käyttää opiskelussaan kirjaston palveluita ja oman alansa tiedonlähteitä.

Edellytetty aiempi osaaminen


Edeltäviä opintoja ei tarvita.



Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)