<< Palaa edelliselle sivulleTuotekehitysprojekti, 5 op
Aika
06.11.2017 - 17.02.2018
Ilmoittautumisaika
05.05.2017 - 30.11.2017
Opintojaksototeutuksen koodi
YELBRPROJ01-3004
Tutkinto-ohjelma
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Hinta
50 €
Opetusmuoto
lähiopetus
Opetuskieli
suomi
Opintojakson järjestävä toimipiste
SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki
Sisältö
Työelämälähtöinen tuotekehitys- ja tuotteistamisprojekti. Kuluttajatutkimukset, ideointi, tuotesuunnittelu, reseptioptimointi, kustannuslaskelmat, prosessin suunnittelu, tuotetestit, aistinvarainen arviointi, säilyvyys- ja pakkaustestit, koesuunnittelumenetelmät, koemarkkinointi, markkinointi ja tulosten analysoinnin eri menetelmät.
Tavoitteet
Opiskelija hallitsee tuotekehitysprosessin ja tuotteistamisen vaiheet, sekä osaa soveltaa asiakaslähtöisen tuotekehitysprosessin menetelmiä. Opiskelija osaa suunnitella, toteuttaa ja johtaa asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti, ravitsemuksellisen laadun näkökulmat huomioiden ja innovatiivisesti ruokatuotteen tuotekehitys- ja tuotteistamisprosessin. Opiskelija hallitsee reseptioptimoinnin. Hän osaa soveltaa aistinvaraisia menetelmiä kehittämisprojektissa.
Edellytetty aiempi osaaminen
Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen (RESTO)
Uudet ruokatuotantoprosessit (RESTO)
Elintarvikeprosessit (BIELI)
Lisätietoa opintojaksosta
T&K osuus 3 op
Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)