FI EN 

 
 
<< Palaa edelliselle sivulle

Tuotekehitysprojekti, 5 op

Aika


06.11.2017 - 17.02.2018

Ilmoittautumisaika


05.05.2017 - 30.11.2017

Opintojaksototeutuksen koodi


YELBRPROJ01-3004

Tutkinto-ohjelma


Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut

Hinta


50 €

Opetusmuoto


lähiopetus

Opetuskieli


suomi

Opintojakson järjestävä toimipiste


SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki

Sisältö


Työelämälähtöinen tuotekehitys- ja tuotteistamisprojekti. Kuluttajatutkimukset, ideointi, tuotesuunnittelu, reseptioptimointi, kustannuslaskelmat, prosessin suunnittelu, tuotetestit, aistinvarainen arviointi, säilyvyys- ja pakkaustestit, koesuunnittelumenetelmät, koemarkkinointi, markkinointi ja tulosten analysoinnin eri menetelmät.

Tavoitteet


Opiskelija hallitsee tuotekehitysprosessin ja tuotteistamisen vaiheet, sekä osaa soveltaa asiakaslähtöisen tuotekehitysprosessin menetelmiä. Opiskelija osaa suunnitella, toteuttaa ja johtaa asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti, ravitsemuksellisen laadun näkökulmat huomioiden ja innovatiivisesti ruokatuotteen tuotekehitys- ja tuotteistamisprosessin. Opiskelija hallitsee reseptioptimoinnin. Hän osaa soveltaa aistinvaraisia menetelmiä kehittämisprojektissa.

Edellytetty aiempi osaaminen


Ruoan ja ruokalistojen kehittäminen (RESTO) Uudet ruokatuotantoprosessit (RESTO) Elintarvikeprosessit (BIELI)

Lisätietoa opintojaksosta


T&K osuus 3 op



Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)