<< Palaa edelliselle sivullePakkaustekniikka ja lainsäädäntö, 5 op
Aika
08.01.2018 - 19.05.2018
Ilmoittautumisaika
12.04.2017 - 29.04.2018
Opintojaksototeutuksen koodi
KC03PTLS05-3003
Tutkinto-ohjelma
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Hinta
50 €
Opetusmuoto
lähiopetus
Opetuskieli
suomi
Opintojakson järjestävä toimipiste
SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki
Sisältö
- pakkaamisen merkitys
- pakkausmateriaalit ja -menetelmät
- pakkausmenetelmän valinta
- syöttö- ja annostelulaitteet
- kuljettimet
- pakkausmerkinnät
- pakkaukset ja ympäristö
- elintarvikealan lainsäädäntö ja ohjeistukset
Tavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
-osaa vertailla yleisimpiä pakkausmateriaaleja ja pakkaustekniikoita
-osaa soveltaa pakkauksen ja pakkaamisen suunnittelun menetelmiä.
-osaa keskeisimmät kohdat elintarvikelainsäädännöstä, löytää ja osaa soveltaa laki- ja asetuskokoelmia sekä alan ohjeistusta.
Edellytetty aiempi osaaminen
Elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia
Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)