<< Palaa edelliselle sivulleRuoka ja terveys 2, 2 op
Aika
06.11.2017 - 25.11.2017
Ilmoittautumisaika
28.04.2017 - 19.11.2017
Opintojaksototeutuksen koodi
KI15BRPT025-3002
Tutkinto-ohjelma
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Hinta
20 €
Opetusmuoto
lähiopetus
Opetuskieli
suomi
Opintojakson järjestävä toimipiste
SeAMK Elintarvike ja maatalous, Seinäjoki
Sisältö
- ravitsemussuositukset
- eri-ikäisten ravitsemus
- ravitsemustoksikologia
Tavoitteet
Opiskelija osaa käyttää hyväkseen tietojaan ihmisen ravitsemuksesta kehittäessään ravitsemispalveluja ja elintarvikkeita. Hän osaa tulkita erillisryhmien ravitsemussuositusten tavoitteita ja niiden toteuttamista käytännössä. Hän osaa arvioida ruokaa ottaen huomioon myös ravitsemustoksikologisen näkökulman.
Edellytetty aiempi osaaminen
Ruoka ja terveys 1, osallistuminen
Ilmoittaudu opintojaksolle
(avautuu uuteen ikkunaan)